Uudised

Aasta loomaarst 2021

Aasta Loomaarst 2021 on Valdeko Paavel

Valdeko on praktiseeriv loomaarst, veterinaaria kõneisik, tööandja ja aktiivne ühiskonna liige kes panustab nii eriala siseselt kui väljaspool. 

Kindlasti pole ükski suurem veterinaaria sündmus Eestis, kust ta puuduks. Koos oma kolleegide Aini ja Kristoga on ta alati abiks ja panustab, et ühised üritused saaks toimuma ja oleksid meeldejäävad. Ta on kolleegidega avanud mitmeid loomakliinikuid, olles üheks suurimaks tööandjaks loomaarstidele ja loomaarsti abilistele Eestis ning ka hiljuti laienedes Lätti. Tegemist on tipptasemel kliinikutega, kus on võimalik pakkuda kõige kaasaegsemat ravi koduloomadele. 

Valdeko on ka aktiivne tänaseid veterinaaria murekohti teadvustama ja lahendama. Olgu see siis loomaarstide suur põud või aretuslikud tervisehädad lemmikloomadel. 

Valdeko on ka tulihingeline vehklemise sõber sponsoreerides Eesti vehklemist, mis on väga edukas olnud sel suveolümpial. Nii et võime ka selle suve olümpiamängude medalivõitudest ja Eesti rahvale pakutud rõõmust väikese osa tema õlgadele asetada.